SmartWorkHub je zajednički program CEPS-a i Platforme za društvene inovacije, pokrenut sa ciljem da obezbijedi prostor za rad, saradnju i ekspertsku podršku filenserima i mladim preduzetnicima. Nudi inspirativnu radnu atmosferu gdje svoj radni dan dijelite sa ljudima sličnih interesovanja.

U susret Globalnoj nedjelji preduzetništva, SmartWorkHub nudi 50% popusta na članarinu ukoliko ste frilenser i/ili preduzetnik koji razvija sopstveni biznis u oblasti kreativnih industrija.

Pod kreativnim industrijama smatramo one industrije koje imaju porijeklo u individualnoj kreativnosti, vještinama i talentu i koje imaju potencijal za kreiranje bogatstva i radnih mjesta kroz generisanje i eksploataciju intelektualne svojine. Navedena definicija je najrasprostranjenija i najprihvaćenija definicija kreativnih industrija, posebno u Evropi, i uključuje advertajzing, arhitekturu, tržište umjetnosti i antikviteta, zanate, dizajn, modni dizajn, film, video, fotografiju, kompjuterske igrice, muziku, izvođačke i vizuelne umjetnosti, izdavaštvo, televiziju i radio.

Za prijavu i više informacija, kliknite sljedeći link.