Social Impact Award program čeka tvoju ideju! Imaš ideju za društveno preduzetništvo? Prijavi se na Social Impact Award Montenegro 2020 i predstavi nam svoju ideju!

Postavi kratak opis ideje najkasnije do 15. juna 2020. godine na (online platformu). Prijava i dokumenti mogu biti na crnogorskom ili engleskom jeziku.

Svi koji u terminu do 15. juna budu poslali svoje ideje putem (online platforme) imaju mogućnost da više puta dorade ideju prije konačnog roka za apliciranje (26. jun 2020), s time što će se uzeti u obzir samo posljednja aplikacija o kojoj će naš nezavisni žiri odlučivati.

Uslijed aktuelne situacije oko COVID19 virusa, sve planirane aktivnosti na terenu su odložene do oktobra, shodno preporukama IJZ i nadležnih institucija. U tom periodu radimo online i nudimo vam seriju webinara, kako biste unaprijedili svoje znanje i vještine i pripremili se za razvoj svojih ideja i apliciranje.

Cilj nam je da zajedno radimo na pokretanju održivih biznis poduhvata koji će dati rješenja na brojne izazove sa kojima se kao društva i zajednice susrijećemo. Inovativni “duh” društvenih preduzetnika potreban nam je više nego ikada, i tu smo da ga zajedno sa našim međunarodnim i lokalnim partnerima podržimo! 🚀

MOLIMO SVE ZAINTERESOVANE DA SE REGISTRUJU U NAŠEM SISTEMU, POPUNJAVAJUĆI PRIJAVNI FORMULAR, KAKO BISMO BILI U KOMUNIKACIJI SA VAMA I PRUŽILI VAM PRAVOVREMENU INFORMACIJU I ADEKVATNU PODRŠKU.